Container Poule - Ontvang tot 10% rente op uw spaargeld (TIP)

Meer informatie


Maak kennis met Container Poule voor een hoog rendement met zekerheid door :

 • uw (spaar)geld te investeren zonder risico's
 • zélf uw inleg én looptijd bepalen
 • een aantrekkelijke, maandelijkse rentevergoeding te ontvangen
 • vaste zekerheidstelling met een persoonlijk pandrecht
We vangen aan met een uitgebreide uitleg over uw zekerheidstelling. Daarna volgt de Toelichting bij Container Poule met veel achtergrondinformatie


De zekerheid van Container Poule

De zekerheid van Container Poule ligt in de afgesloten en reeds aanbetaalde Chesterfield orders. Het werkt als volgt:

 • Via één van de vele verkoopkanalen van Chesterfield BV kopen klanten wereldwijd hun Chesterfield meubel(en).
 • Elke klantorder wordt aanbetaald. De aanbetaling garandeert de afname door de klant.
 • Chesterfield BV maakt van de order een inkoopopdracht en plaatst deze bij haar inkooporganisatie Container Poule BV.
 • Container Poule BV plaatst vervolgens de productieopdracht bij één van haar Chesterfield fabrieken.
 • Is de productie gereed, dan wordt deze naar het centrale distributiecentrum van Container Poule BV in Nederland gebracht. Het vervoer van de Chesterfieldmeubelen vindt plaats in een 20’’ (foot) Container*. Er zijn constant containers voor ons onderweg. Vandaar ook de naam: Container Poule BV.
 • Nadat de eindbetaling is voldaan, wordt vanuit het distributiecentrum de leveringsafspraak met de klant gemaakt.
* Container
Een container is een grote metalen vervoersunit met gestandaardiseerde afmetingen (10, 20, 30 of 40 foot). Het wordt gebruikt voor het transport van losse goederen, zoals onze Chesterfield meubelen.
Beeldlogo van Container Poule
Uw Zekerheid

Container Poule geeft u een persoonlijke borgstelling door middel van een gegarandeerd pandrecht. De inhoud van container(s) met reeds aanbetaalde Chesterfield klantorders zijn aan u persoonlijk verpand.

Indien de orders in een container zijn uitgeleverd aan de klanten en de looptijd van uw investering is nog niet verlopen, wordt automatisch uw inleg voor de resterende tijd verpand aan een nieuwe container met de daarbij behorende klantorders. U ontvangt dan weer een nieuwe pandlijst(en).

Wat gebeurt er als ik inleg bij Container Poule?

Afhankelijk van de hoogte van uw inleg krijgt u voor één of meerdere containers de inhoud en bijbehorende klantorders in onderpand. Deze orders zijn de vaste zekerheid en borg voor uw inleg. Een voorbeeld:
 • Bij een inleg van € 25.000 krijgt de inlegger, genaamd Containerpouler *, één container met inhoud en bijbehorende klantorders in onderpand.
 • Door de aanbetaling bij plaatsing van de order is deze gegarandeerd van afname.
 • De verkoopwaarde van een container is minimaal €50.000,- .
* Containerpouler

Een Containerpouler is een persoon of rechtsvorm die in bezit is van getekende overeenkomsten en de daarbij behorende verpandingaktes. Gedurende de gehele looptijd van de inleg is de Containerpouler, pandhouder voor het totale bedrag van de inleg.

Samengevat

Uw Risico bij Container Poule

Investeren brengt risico’s met zich mee, maar met de unieke borgmethode van Container Poule  reduceren we dit tot het absolute minimum. Container Poule is al meer dan 12 jaar een succesvolle, veilige en vertrouwde manier van investeren.

Uw Zekerheid bij Container Poule

 • 100% borgstelling op de verkoopwaarde van de aanbetaalde orders vindt plaats door een gegarandeerd pandrecht.
 • Deze verpandingakte wordt aangemeld bij de belastingdienst.
 • Uitbetaling van de rentevergoeding vindt per maand plaats. Containerpoule verlaagt de rente tijdens de afgesproken looptijd niet. Uw investering is dus altijd rendabel.
 • Eén maand voor het einde van de looptijd wordt met u overlegd hoe uw investering wordt teruggestort of dat u wilt verlengen met dezelfde borgmethode.Toelichting bij Container Poule

Inhoudsopgave

 • De verkopende instelling
 • Organisatie
 • Pandrecht
 • Activiteiten van de verkopende instelling Chesterfield BV
 • Ontstaan
 • Het Merk
 • Exclusief Chesterfield verkoopkanaal
 • Verschil met andere Chesterfield aanbieders
 • De markt
 • Verkoop strategie
 • Juridisch beoordeeld
 • Slotwoord

1. De verkopende instelling

Container Poule is een geregistreerde handelsnaam van Container Poule BV, een besloten vennootschap gevestigd te Waddinxveen.

Container Poule BV
Kanaaldijk 32
2741 PA Waddinxveen

Kamer van Koophandel 0118315
www.containerpoule.nl

Contactpersoon:
Lämmert de Jonge
Tel: 085 - 27 30 142 / 06 - 250 34 121
E-mail: info@containerpoule.nl

2. Organisatie

Container Poule BV regelt de inkoop voor Chesterfield BV en verzorgt het gehele administratieve en logistieke traject. Zij heeft geen winstoogmerk.

Container Poule BV is gestart in 2010. Het bedrijf beschikt over vele voorverkochte orders (ter waarde van ca. 2 miljoen euro) van Chesterfield BV. Dit zijn orders - veelal van particulieren - waarmee diverse containers gevuld kunnen worden. Deze voorverkochte orders zijn aanbetaald en voorzien van een CBW-, Thuiswinkel-, of een ander internationaal waarborg. Ze zijn hiermee grotendeels gegarandeerd voor afname.

Bij binnenkomst van de container draagt Container Poule BV er zorg voor dat er tegen betaling direct aan de klant uitgeleverd wordt.

Container Poule BV is eigenaar van de Chesterfieldmeubel voorraad, waardoor zij deze voorraad als borg mag stellen.

3. Pandrecht

Container Poule BV biedt op al haar ingebrachte leningen een pandrecht aan.
De waarde van dit pandrecht is de inhoud van containers, deze is minstens 2x de waarde van uw onderpand.
Deze waarde zal gedurende de looptijd niet aan daling onderhevig zijn.

4. Activiteiten van de verkopende instelling Chesterfield BV

Middels haar vele (internationale) websites van Chesterfield.com, B2Bchesterfield.com en House of Chesterfield.com, verkoopt Chesterfield BV de originele Chesterfield meubelen van het merk ‘The Chesterfield Brand’ (banken, fauteuils, stoelen, bureaustoelen, bedden, slaapbanken, tafels, spiegels enz.) in elke kleur, maat en uitvoering aan particulieren en bedrijven wereldwijd.

De grootste collectie Chesterfield meubelen van Europa
Chesterfield BV. heeft de productie bij meerdere Chesterfield fabrieken in Europa en daarbuiten in eigen hand. Door deze verscheidenheid en de rechtstreekse lijnen tussen producent en consument, beschikken wij over de grootste collectie Chesterfields van Europa.

Chesterfield.com (particuliere markt)

Chesterfield.com ( www.chesterfield.com) is dé specialist op het gebied van meubelen in de originele Chesterfieldstijl. Zij verkoopt haar producten via haar website met 68 verschillende domeinextensies (landen). Dit wordt ondersteund met 35 Chesterfieldshowrooms in 13 landen (ook buiten Europa). Hier kunnen potentiële kopers de diverse meubels zien, uitproberen en verder advies krijgen.

Bij Chesterfield.com zijn de Chesterfield meubels in iedere maat, kleur en uitvoering te verkrijgen. Chesterfield.com levert wereldwijd de mooiste ambachtelijk handgemaakte kwaliteitsmeubelen van 100% rundleer, met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

B2Bchesterfield.com (zakelijke markt)

B2Bchesterfield.com is speciaal ontwikkeld voor de Chesterfield verkoop aan de zakelijke markt. Hier kunnen meubelverkopers, interieur stylisten, architecten en iedereen met een geldig BTW nummer, hun Chesterfield meubelen afnemen tegen aantrekkelijke inkoopprijzen.

B2Bchesterfield.com (ook wel afgekort tot B2B) is het enige zakelijke inkoopplatform voor de Chesterfield. De aankopen kunnen alleen plaatsvinden met een geldige toegewezen inlogcode. De basis van haar website is identiek aan Chesterfield.com. De inkoopprijzen op de site zijn exclusief btw en transportkosten.

Alle aanvragen via de website van B2B komen automatisch in haar Back Office voor de verwerking. Momenteel is B2B operationeel in 41 landen. De uitbreiding zal op den duur gelijk staan met Chesterfield.com, dus ca. 110 landen. Ook klanten van B2B kunnen voor bezichtiging of advies terecht bij de winkel/showroom locaties van Chesterfield.com.

Houseofchesterfield.com (online verkoop standaard chesterfield)

Medio april 2016 is in Nederland, België en Duitsland onder de naam ‘House of Chesterfield’ een nieuwe website met 10 domeinextensies gelanceerd: www.houseofchesterfield.com .

Deze site is uitsluitend ingericht voor directe verkoop van de standaard goedverkopende Chesterfieldmeubelen. Met deze site is het voor ons relatief eenvoudig een uitrol te realiseren naar meerdere landen.

House of Chesterfield is nu in meer dan 20 landen operationeel. Alle producten op haar site zijn ook te bezichtigen bij de showrooms van Chesterfield.com wereldwijd.

5. Het ontstaan

De basis van ons bedrijf Chesterfield BV is ‘The Original Chesterfield Factory Limited’ gevestigd in de plaats Chesterfield (UK). In aanvang maakten wij gebruik van een al bestaande Chesterfield productielijnen in Engeland. De meubelen verkochten we via internet en ons verkoopnetwerk van Chesterfieldshowrooms. In die tijd vervaardigden de Chesterfield producerende fabrieken in Engeland bijna alléén standaard producten. Afwijken van het standaard concept was praktisch onmogelijk of alleen in zéér beperkte mate en dan óók nog eens tegen een enorme meerprijs welke niet in verhouding stond tot de feitelijke productiekosten. Onacceptabel, vonden wij. En dus zochten we naar nieuwe wegen, te beginnen met een eigen merknaam en de start van internetverkoop door Chesterfieldshowroom, gesteund door 5 showroom/winkel locaties in Nederland en België.

6. Het merk ‘The Chesterfield Brand’

We legden de enige Chesterfield merknaam vast waarin het woord Chesterfield opgenomen is: ‘The Chesterfield Brand’. Onder deze merknaam gingen we samenwerken met diverse fabrieken én leerlooierijen. Zij produceren, wij sturen aan en controleren. Het bleek een gouden formule. De meubelen onder dit merk voldoen aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit, milieu en vakbekwaamheid van de stoffeerders. Inmiddels zijn we gegroeid van 1 naar 6 productiefabrieken in verschillende landen. Dit aantal willen we de komende jaren verder uitbreiden. Om logistieke redenen vestigden we ons hoofdkantoor en distributiecentrum in Nederland. Van hieruit kunnen we niet alleen Europa, maar wereldwijd onze klanten goed bereiken.

7. Exclusief Chesterfield verkoopkanaal

Chesterfield BV is samen met haar dochterondernemingen Chesterfield.com, B2Bchesterfield.com en Houseofchesterfield.com, het exclusieve verkoopkanaal van ‘The Chesterfield Brand’ voor zowel particulieren als bedrijven. Gestart in 2007 als Chesterfieldshowroom met 5 showroom/winkellocaties in Nederland en België, zijn we onder onze nieuwe naam Chesterfield.com gegroeid naar internetverkoop in 119 landen met ruim 35 showroom/winkellocaties wereldwijd.

8. Verschil met andere Chesterfield aanbieders

1. Patent op het ruitpatroon. De Chesterfield is het meest bekend als de iconische bank met los ingeslagen nagels op de fronten en het karakteristieke ruitvormig stoffeerpatroon met ingetrokken knoop op de rug en armen. Het patent op dit kenmerkende ruitpatroon is jaren geleden door ons vastgelegd en daardoor ons eigendom.

2. Rechtstreeks van de fabriek naar consument. Chesterfield.com levert, als énige Chesterfield aanbieder, direct vanuit de fabrieken naar de consument. Dit heeft voor de klant een groot prijsvoordeel.

3. Onbeperkte keuze in aanpassing. De zorgvuldige selectie van gespecialiseerde productiepartners geeft ons ongekende fabricagemogelijkheden. De Chesterfield meubelen van ons merk ‘The Chesterfield Brand’ kunnen geheel aangepast worden op de individuele en zeer specifieke wensen van de klant. Denk aan bijvoorbeeld afwijkende maten, het type kussen, wel of geen binnenvering in de kussens, gebruik van hele huiden of patchwork, een ander leersoort, afwijkende kleur, het frame in beuken- of hardhout, aangepaste nagels, knopen met bedrijfslogo etc.

4. Gecertificeerde productie. Wij werken samen met Chesterfield producenten in diverse landen. Pas na gedegen toetsing worden zij als productiepartner binnen ons bedrijf opgenomen. Dit houdt in dat zij produceren onder de merknaam ‘The Chesterfield Brand’ met alle daaraan verbonden strenge productievoorwaarden. De door hen geproduceerde meubelen krijgen het Originele Chesterfield Certificaat mee. Door op deze manier te werken, maakt het land van productieherkomst geen verschil meer.

5. Gespecialiseerde productiepartners. Onze productiepartners hebben elk toegevoegde waarde door hun specifieke productiekenmerk(en). Daar worden zij ook op geselecteerd. De Engelse fabrieken leveren voor onze klant die een puur Engelse Chesterfield wil, dat wil zeggen: 100% Engels wat betreft materialen, arbeid en productielocatie. De vervaardiging in Harris Tweed stof bijvoorbeeld is specifiek Engels fabricaat. De andere Europese fabrieken zijn ingesteld op orders waarbij onder andere een snelle levering gewenst is. De fabriek in Azië is vooral afgestemd op orders voor bijzonder maatwerk, waarvoor de stoffeerders een speciale opleiding en begeleiding ontvangen. Zo kan bijvoorbeeld ons meest bekende Chesterfieldmodel de Brighton gemaakt worden in Engeland, elders in Europa of ook in Azië, afhankelijk van de specifieke wensen en het budget van de klant. Van standaard tot uiterst luxueus, het kan allemaal.

6. Heldere prijzen. Op onze website staan bij elk product de prijzen transparant en overzichtelijk vermeld, ook van de aanpassingen, zodat de klant goed kan vergelijken en de keus gemakkelijker kan bepalen. De prijs van afwijkend, specifiek maatwerk is geheel vrijblijvend aan te vragen via een mail naar info@chesterfield.com.

7. Prijs-kwaliteitverhouding. Wij garanderen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zoals eerder gezegd, ‘’The Chesterfield Brand’’ staat voor de hoogste eisen op gebied van kwaliteit, milieueisen en vakbekwaamheid van de stoffeerders. Al onze meubelen zijn met zorg handgemaakt. Wij maken uitsluitend gebruik van 100% rundleer. Omdat wij rechtstreeks uit de fabriek leveren zonder betrokkenheid van derde partijen, kunnen wij lagere verkoopkosten hanteren zonder in te boeten op kwaliteit of de eerlijke vergoeding voor de ambachtsman. Daar draagt ook ons direct verkoopsysteem van showroom/winkellocaties aan bij. Een bewuste, kostenbesparende keuze.

8. Dynamisch.‘The Chesterfield Brand’ is een modern en dynamisch Chesterfield merk, dat naast de traditionele, authentieke Chesterfieldmodellen ook durft te experimenteren binnen de Chesterfieldstijl. Met ons ‘Ontwerp je Chesterfield’- programma bieden wij de consument de mogelijkheid zelf een geheel eigen Chesterfield te ontwerpen. Niets is onmogelijk.

9.Certificaat van Echtheid. Let bij aankoop van uw Chesterfield altijd goed op een bijgeleverd certificaat van echtheid en de garantievoorwaarden. Want hier schuilt dikwijls een addertje onder het gras. Onze collega Chesterfield aanbieders/wederverkopers kopen hun Chesterfields ergens in en verkopen ze dan onder eigen naam door, ook met garantie en een certificaat. Maar pas op: juist als doorverkopende partij kunnen zij nooit de kwaliteit en dus ook niet de borg van de fabriek garanderen. Chesterfield.com kan dit wel. Van alle meubelen met het ‘The Chesterfield Brand’ label kunnen wij het volledige productieproces van A. tot Z. verantwoorden. Wij weten precies door wie, waar en met welke grondstoffen ons Chesterfield meubel gemaakt is. Wij staan vanuit de fabriek voor 100% borg. Dit is vastgelegd in ons originele Certificaat van Echtheid, waarmee wij ons onderscheiden van andere Chesterfield certificaten.

Certificaat van echtheid is te herkennen aan de volgende kenmerken:

 • Het originele Certificaat is gedrukt op gewaarmerkt papier
 • Het originele Certificaat is voorzien van een lakzegel
 • Het originele Certificaat is ondertekend vanuit de fabriek door de merkgerechtigde
 • Het originele Certificaat is voorzien van een uniek productie/ordernummer
 • Het originele Certificaat nummer kan de desbetreffende ambachtsman herleiden
 • Het originele Certificaat is onlosmakelijk verbonden aan de garantie voorwaarden
 • Het originele Certificaat geeft recht op de overdraagbare garantie bij verkoop

10. Unieke overdraagbare garantie voorwaarden. Naast het Certificaat van Echtheid bieden wij een uitgebreide, wereldwijde garantie. Deze is als de best mogelijke garantie te classificeren en uniek in de wereld van Chesterfield. Zij is namelijk ook nog eens overdraagbaar. Dit houdt in dat bij overdracht of verkoop binnen de gestelde garantie-termijn, de garantie gewoon doorloopt. De garantie geldt voor de héle collectie. Onze voorwaarden zijn helder en op de website Chesterfield.com na te lezen.

11. Garantie waarborgen. Met haar eerlijke, goed onderbouwde productie- en garantieformule is Chesterfield.com veruit de eerste Chesterfield aanbieder welke, als enige, eind vorige eeuw al voldeed aan de eisen van verschillende garantie waarborgen zoals Thuiswinkel, CBW, Navem,Trust Ecommerce Europe, Trusted shops en andere Europese organisaties.

12. Grootste collectie. Alleen Chesterfield.com heeft door haar unieke samenwerkende Chesterfield productiepartners de allergrootste Chesterfield collectie.

Doordat er rechtstreeks vanuit onze productiefabrieken wordt verkocht, bepaalt Chesterfield BV zelf de verkoopprijs en heeft zij de gehele bedrijfskolom onder controle. Op deze manier kunnen de meubelen worden aangeboden met de beste garantievoorwaarden en de daaraan gekoppelde laagste prijsgarantie.

9. De markt

Chesterfield.com signaleert tijdig en speelt soepel in op trends en ontwikkelingen in de Europese online meubelmarkt:

 • Veel stijgende vraag naar aangepast comfort en design (natuurlijke materialen, personalisering, e.d.)
  Door de onbeperkte aanpassingsmogelijkheden bij Chesterfield.com, B2Bchesterfield.com en House of Chesterfield aangaande maat, kleur, materiaal- en modelkeuze, kunnen wij efficiënt en actueel inspelen op de toenemende vraag naar maatwerk van zowel de particuliere consument als de zakelijke markt zoals interieurdesigners en architecten.

 • Toename uitbesteden van productie naar meerdere fabrieken.
  Hierdoor krijgen we nog meer collecties in ons totale aanbod en kunnen we gespecialiseerd maatwerk leveren in een zeer goede kwaliteit met een hoge winstmarge.

 • Positieversterking door betere afstemming van ontwerp, fabricage, verkoop en
  marketing (ketenoptimalisatie, product- en procesinnovatie).
  Chesterfield.com, B2Bchesterfield.com en House of Chesterfield hebben de hele keten van verkooporder, productie en aflevering volledig in eigen beheer. Het is de beste basis voor de meest ideale verkoop optimalisatie.

 • Professioneel ontwerp en productontwikkeling dragen bij aan een beter presterende
  onderneming. Naast de inzet van eigen ontwerpers en designers, kunnen zowel consumenten als ook de professionele markt gebruik maken van de door ons ontwikkelde configurator. Deze is te vinden op onze website www.chesterfield.com

 • Toepassen van nieuwe materialen en technologieën.
  Omdat wij beschikken over eigen productiefaciliteiten is het eenvoudig om naast de traditionele tijdloze leersoorten in te spelen op de actuele materiaaltrends zoals: Harris Tweed, softleer, velours en andere trendy meubelstoffen.

10. Verkoopstrategie

Ons doel is maximaal Chesterfield meubelen verkopen door gebruik te maken van Internet en Chesterfieldshowroom/Winkellocaties met de Chesterfieldnamen Chesterfield.com, B2Bchesterfield.com en Houseofchesterfield.com alsmede de merknaam ‘The Chesterfield Brand’.

Er is geïnvesteerd in de unieke en bepalende autoriteitsnaam Chesterfield.com ter vervanging van het minder sterke Chesterfieldshowroom.com. Nu is er maar één naam in de Chesterfield wereld leidend en dat is Chesterfield.com. Hiermee borduren wij voort op Chesterfield als sterk merk.

Chesterfield BV, bestaande uit Chesterfield.com, B2Bchesterfield.com en House of Chesterfield.com, heeft inmiddels meer dan 100 internationale websites en de mogelijkheid voor bezoek aan 40 Chesterfieldshowrooms. Voor bijna ieder land is op ons hoofdkantoor een ‘native speaker’ (11) ter beschikking welke de taal en de gebruiken van het betreffende land kent. Zij sturen de internet sites en winkel/showrooms locaties aan en staan klanten te woord in hun eigen landstaal.

Op deze wijze hebben wij alle tools in handen om de online Chesterfield meubelmarkt te combineren met het Showroom/winkel bezoek. Er wordt optimaal geprofiteerd van de groeivraag naar meubels op maat en een hogere winstmarge gerealiseerd. Onze productiefaciliteiten hebben de mogelijkheid om in eigen beheer elk product in iedere afmeting en kleur maken. De Chesterfield producten van The Chesterfield Brand worden voorzien van een origineel Certificaat van Echtheid en daarnaast met het beste en unieke overdraagbare garantiesysteem dat in de meubelmarkt verkrijgbaar is. Het logistieke deel is volledig afgedekt middels een eigen transportsysteem en samenwerkingsverband met vele internationale logistieke partners.

Met bovenstaand concept heeft Chesterfield BV een artikelrange (Chesterfield meubelen) en een merk (‘The Chesterfield Brand’) waarmee iedere markt bediend kan worden.

Sinds 2017 is de verkoop uitgebreid via online Market Places. Deze vindt plaats via de volgende Market Places: Ebay, Amazon (in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Groot Brittannië en Amerika), VidaXL (in Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Ierland, Spanje, Portugal, Nederland, België en Duitsland), Bol.com (in Nederland en België) en Groupon.

11. Juridisch beoordeeld

De ontwikkeling van Container Poule resulteerde in bijzondere investeringsconstructies waarbij wij ons conformeerden aan de algemene regels van de AFM. Deze maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen zij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland. Voor de juridische toetsing hebben wij ons laten bijstaan door deskundigen uit verschillende disciplines. Deze deskundigen zijn afkomstig uit een landelijk accountantskantoor en een gespecialiseerd advocatenkantoor. Door de inbreng van de kennis van deze specialisten is er tijdens het ontwikkelingsproces een continue aansturing en toetsing geweest, resulterend in ons uitzonderlijk en uniek investeringsproduct met hoog rendement en zekerheidsstelling. Container Poule is beoordeeld als een betrouwbaar partner en dat voor al meer dan 12 jaar.

12. Slotwoord

Met deze Toelichting op Container Poule hebben we u laten zien hoe Chesterfield de wereld verovert. Meer dan 15 jaar geleden zijn wij vanuit Nederland gestart. Stap voor stap gingen we verder: internetverkoop, uitbreiden websites, uitbreiden productiefabrieken, vastleggen van vele Chesterfieldnamen (100+), urls (200+), beeldmerken, portretrechten enz. Wij staan met onze LTD (The Original Chesterfield Factory) ingeschreven bij de Chamber of Commerce in de plaats Chesterfield (UK). Door bovenstaande acties hebben wij het Engelse merk Chesterfield door ontwikkeld. Maar met onze LTD inschrijving in Chesterfield (UK) blijft Chesterfield altijd ‘Part of Britain’.

Samengevat

Uw Risico bij Container Poule

Investeren brengt risico’s met zich mee, maar met de unieke borgmethode van Container Poule  reduceren we dit tot het absolute minimum. Container Poule is al meer dan 12 jaar een succesvolle, veilige en vertrouwde manier van investeren.

Uw Zekerheid bij Container Poule

 • 100% borgstelling op de verkoopwaarde van de aanbetaalde orders vindt plaats door een gegarandeerd pandrecht.
 • Deze verpandingakte wordt aangemeld bij de belastingdienst.
 • Uitbetaling van de rentevergoeding vindt per maand plaats. Containerpoule verlaagt de rente tijdens de afgesproken looptijd niet. Uw investering is dus altijd rendabel.
 • Eén maand voor het einde van de looptijd wordt met u overlegd hoe uw investering wordt teruggestort of dat u wilt verlengen met dezelfde borgmethode.
© 2021 Powered by. Container Poule / Container Poule BV